• 20.11.2019 Postilakko Postilakko vaikuttaa myös vakuutuspostiin. Asiakkaamme, jotka ottavat vastaan vakuutuslaskunsa ja – dokumenttinsa kirjepostilla, saavat meille sähköisesti saapuneen vakuutuspostin postilakon vuoksi sähköpostitse.  Muistathan tarkkailla sähköpostiasi. Lue kokonaan »
  • 12.3.2019 Vakuutusten vertailu – helppoa kuin heinänteko Mitä sinulle tulee mieleen sanoista vakuutusten vertailu ja vakuutusten kilpailutus? Ensimmäinen ajatus voi usein olla, että soitan oman vakuutusyhtiöni yhteyshenkilölle ja pyydän tarkistamaan hinnan. Se ei kyllä taatusti vie paljon… Lue kokonaan »
  • 2.2.2019 Tiedätkö, mitä vakuutuksesi korvaa? Vahinkoja sattuu kaikille, vaikka olisi kuinka huolellinen. Onneksi niitä varten on vakuutus. Tässä pari vahinkoesimerkkiä vahinkoavustamme. “Koneyrittäjän jyrää oli käytetty normaalisti. Jyrän startti oli jäänyt päälle itsestään ja polttanut johtosarjoja. Lue kokonaan »
  • 15.10.2018 Tulorekisteri tulee- Hyvästi vuosi-ilmoitukset Mikä on tulorekisteri? Tulorekisteri on kansallinen, sähköinen tietokanta palkka-, eläke- ja etuustiedoille. Työnantaja tai muu suorituksen maksaja ilmoittaa rekisteriin kunkin tulonsaajan ansiotiedot reaaliaikaisesti ja maksukohtaisesti. Mitä hyötyä tulorekisteristä on? Tulorekisterin… Lue kokonaan »
  • 26.4.2018 Tietosuoja-asetuksen tuomia muutoksia EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan 25.5.2018. Asetus tulee muuttamaan henkilötietojen hallintaa ja käsittelyä EU:n alueella. Olemme noudattaneet huolellista henkilötietojen käsittelyä henkilötietolain nojalla jo toimintamme alusta alkaen ja nyt olemme valmistautuneet… Lue kokonaan »
  • 13.2.2018 Michael Hornborg Omameklarin toimitusjohtajaksi Michael Hornborg aloittaa 1.3.2018 Omameklarin toimitusjohtajana. Aiemmin Hornborg on toiminut mm. MTK:n ja Profurin puheen- ja toiminnanjohtajana sekä Raision hallintoneuvoston puheenjohtajana. Omameklarin hallitusta Hornborg on johtanut vuodesta 2016. Yhtiön nykyinen… Lue kokonaan »
  • 28.11.2017 Onko teidän yrityksessänne ympäristölupa? Ympäristön pilaantumisen vaaraa aiheuttaville toiminnoille tarvitaan ympäristönsuojelulain mukainen lupa. Näitä aloja ovat esimerkiksi metsä-, metalli- ja kemianteollisuus, energiantuotanto, eläinsuojat ja kalankasvatus. Yrityksillä, joilla on Aluehallintoviraston (AVI) myöntämä ympäristölupa, voi olla… Lue kokonaan »
  • 12.10.2017 Omameklari ajaa asiakkaan etua Käy lukemassa yhteistyökumppanimme Elite Varainhoidon artikkeli vakuutusmeklarin hyödyistä… Lue kokonaan »
  • 3.10.2017 Tulorekisterin myötä kohti TYEL kuukausi-ilmoittamista Valtionvarainministeriön ja Verohallinnon yhteishanke reaaliaikaisesta tulorekisteristä on tarkoitus ottaa käyttöön vuoden 2019 alussa. “Tulorekisteri keventää yritysten hallinnollista taakkaa yksinkertaistamalla palkan maksamiseen liittyviä ilmoitusmenettelyjä. Palkkatiedot ilmoitetaan 1.1.2019 lähtien tulorekisteriin heti maksutapahtuman… Lue kokonaan »
  • 15.8.2017 Omameklarin kuulumiset rallihuumasta – Neste Ralli 2017 Omameklari vieraili GRX Teamin luona MM-rallin Suomen osakilpailussa. Kutsuvieraille oli myös esillä Marcus Grönholmille maailmanmestaruuden tuonut Peugeot 206. Yleisin kysymys illan aikana yleisöltä Marcukselle oli: ”Oliko tuo se auto jolla voitit… Lue kokonaan »