Julkaistu 7 vuotta sitten
keskiviikko, 3.2.2016

Omameklari Oy on nimittänyt Hornborgin hallituksensa puheenjohtajaksi 1. helmikuuta alkaen.

MMM Hornborg on työskennellyt aiemmin muun muassa EU:n komissiossa, komissaari Liikasen kabinetissa maa- ja metsätalousvastaavana, Turkiseläinten Kasvattajien liitossa toiminnanjohtajana ja MTK:ssa useissa eri tehtävissä, viimeksi Keskusjärjestön puheenjohtajana.

Jätettyään Raisio Oyj:n hallintoneuvoston puheenjohtajan tehtävät vuonna 2013 on Hornborg keskittynyt Lohjalla sijaitsevan kotitilansa Laakspohjan kartanon tilanhoitoon ja kehittämiseen.

Omameklari Oy:n toimitusjohtaja Timo Kyyriäinen kuvaa Michael Hornborgin siirtymistä esimiehekseen merkittäväksi askeleeksi vakuutusalan asiakkaiden edunvalvontatoiminnassa:

  • Michael on toiminut vaativissa edunvalvontatehtävissä koti- ja ulkomailla Hän on edustanut toimessaan erilaisia ryhmiä muutosten keskellä. Olen erittäin tyytyväinen että saamme kokeneen ja arvostetun edunvalvonnan osaajan johtamaan hallitustamme.
  • Vaikka Michael on toiminut luottamustehtävissä myös eläkevakuutusyhtiöissä, ovat hänen tärkeimmät näyttönsä finanssitoimialan ulkopuolelta. Aivan loppusuoralle hallitukseemme oli tarjolla osaamista myös vakuutusyhtiöistä, mutta olemme tähän lopputulokseen enemmän kuin tyytyväisiä, Kyyriäinen luonnehtii.