• 30.5.2016 Hirvi vs. Ajoneuvo Yleisesti voidaan todeta, että molemmat osapuolet häviävät tässä taistelussa. Vuosittain sattuu yli 1500 hirvikolaria, joista suurin osa hämärän ja pimeän aikaan. Hirvikolarit ovat valitettavan yleisiä, mutta vakuutuksien näkökulmasta suhteellisen yksinkertaisia. Lue kokonaan »
  • 27.4.2016 Pelti rutussa parkkipaikalla – kuka maksaa? Kuka maksaa vauriot, kun syyllinen jää tuntemattomaksi? Nopea vastaus tähän on, että syyllinen maksaa. Eli helppoa siihen asti kun tiedetään kuka on syyllinen. Mietitään tilanne, jossa tulet kaupasta takaisin auto… Lue kokonaan »
  • 20.4.2016 Oikeusturvavakuutuksen korvaukset ja rajoitukset Menneeseen jämähtänyt oikeusturvavakuutus Oikeusturvavakuutuksen tarkoitus on tuoda turvaa mahdollisten riitatilanteiden varalta, joista yleisimmät syntyvät kiinteistökauppojen yhteydessä. Oikeusturvavakuutuksesta on myös apua, jos joutuu rikoksen uhriksi. Tämä kuulostaa siis periaatteessa hyvältä, mutta… Lue kokonaan »
  • 6.4.2016 Miksi matkalla sattuneita vahinkoja ei korvata? Matkavakuutus, Matkustajavakuutus, Matkatavaravakuutus ja niiden sisältö voi yllättää Media kirjoittaa tasaisin väliajoin valitettavista tapauksista, joissa matkalla sairastunut jää ilman kunnollista hoitoa tai hänen kulujaan ei sittenkään korvata. Ensimmäinen vaisto on… Lue kokonaan »