Vakuutusmeklari pk-yrityksille ja maatiloille

Vakuutusmeklari hoitaa kaikki vakuutus- ja vahinkoasiasi ja vakuutusten vertailut puolestasi huolellisesti ja ammattitaidolla.

Tarjoamme pienille ja keskisuurille yrityksille sekä maatalousyrittäjille asiantuntevaa palvelua kaikkien vakuutusasioiden hallintaan. Voit valita palveluistamme jatkuvan vakuutusten hoitopalvelun, vakuutusten kilpailutuksen tai neuvontaa. Vakuutusten hoitopalveluun kuuluu myös apu vahinkotilanteessa. Toimintamme perustuu erittäin vahvaan yrittäjien vakuutustarpeiden ymmärtämiseen ja vakuutusratkaisujen ja vahinkojen erityisosaamiseen.

Vakuutusten hoito

Omameklari hoitaa vakuutuksesi aina kokonaisuutena. Säästät aikaa ja rahaa, koska seuraamme puolestasi vakuutustesi hinta- ja ehtomuutoksia sekä hoidamme puolestasi yhteydenpidon vakuutusyhtiöön. Vakuutusturvasi pysyy aina ajan tasalla kilpailukykyisin hinnoin.

Hoitopalvelumme sisältää myös vahinkoavun riidattomien vahinkojen hoitoon. Vahinkoapumme tekee vahinkoilmoitukset vakuutusyhtiöön puolestasi, ja varmistaa, että korvaukset ovat vakuutussopimuksen ja -ehtojen mukaiset. Teemme myös tarvittavat oikaisut ja muutoksenhaut kielteisiin korvauspäätöksiin. Tarjoamme erillisenä palveluna myös vahinkoneuvontaa.

Vakuutusten kilpailutus

Onko yrityksesi vakuutusten kilpailuttaminen jäänyt tekemättä sen takia, että tarjousten vertailu tuntuu hankalalta ja oma aika ei riitä siihen?

Vakuutusten sisällössä, hinnoissa ja ehdoissa voi olla merkittäviäkin eroja eri vakuutusyhtiöiden kesken.

Vakuutusasiantuntijamme kartoittaa vakuutustilanteesi, kilpailuttaa vakuutukset puolestasi, vertailee saatujen vakuutustarjousten sisältöä, ehtoja ja hintoja ja tämän jälkeen antaa sinulle ratkaisusuosituksen sinun toimintaasi parhaiten sopivasta vakuutusratkaisusta. Sinä päätät itse minkä ratkaisun valitset. Viemme muutokset voimaan, ja varmistamme, että ne menevät voimaan oikeanlaisena.

Neuvontapalvelut

Tarjoamme tuntiveloituksella vakuutus- ja vahinkoneuvontaa yrityksille ja yksityishenkilöille.

Anna asiantuntijamme tutkia puolestasi mieltäsi askarruttavia vakuutusasioita ja -ehtoja sekä auttaa vahinkoasioiden hoidossa.

Teemme tarvittaessa puolestasi muutoksenhaut ja oikaisuvaatimukset kielteisiin korvauspäätöksiin, mikäli korvauspäätös on tehty väärin perustein.

Kiinnostuitko palvelustamme? Ota yhteyttä.

Kuvakollaasi-toimisto-1400-x-400-px-300-dpi-opacity_web
Slide