Vakuutusasiantuntijamme huolehtivat yrittäjän puolesta yrityksen- ja kodin vakuutustarpeista, niiden vakuuttamisesta ja neuvotteluista kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa. Vahingon sattuessa olemme apunasi. Toimintamme perustuu erittäin vahvaan yrittäjien vakuutustarpeiden ymmärtämiseen ja vakuutusratkaisujen ja vahinkojen erityisosaamiseen.

Säästät aikaa, vaivaa ja murehtimista vähintään 1-2 työviikkoa vuodessa, koska aikasi ei kulu vakuutusehtojen vertailuun ja edustajien tapaamisiin.

Omameklari vakuutusasioidesi hoitajana

Omameklari hoitaa vakuutuksesi aina kokonaisuutena. Säästät aikaa, koska sinun ei tarvitse itse pyöritellä papereita ja olla moneen paikkaan yhteydessä. Sinun ei tarvitse tavata vakuutusyhtiöiden edustajia tai itse vertailla vakuutusehtoja ja hintoja.

Omameklarin Vahinkoapu

Vahinkoapumme varmistaa, että korvaukset ovat ehtojen mukaiset. Autamme myös tarvittaessa lisätietojen hankkimisessa ja erilaisissa selvityksessä. Asiantuntijoidemme avulla pystymme lyhentämään korvausketjua ja tekemään prosessin asiakkaalle helpoksi.

Onko vakuutusturvasi aukoton?

Tiedätkö mitä vakuutuksesi korvaa ja mitä ei? Eniten työssämme törmäämme tilanteisiin, jossa vakuutusturva ei vastaa asiakkaan tarpeita. Vakuutuksen laajuus rakentuu valitettavan usein mielikuviin, eikä todelliseen vakuutuksen sisältöön.