Julkaistu 7 vuotta sitten
tiistai, 15.8.2017

Omameklari vieraili GRX Teamin luona MM-rallin Suomen Neste-Ralli 2017 osakilpailussa. Kutsuvieraille oli myös esillä Marcus Grönholmille maailmanmestaruuden tuonut Peugeot 206. Yleisin kysymys illan aikana yleisöltä Marcukselle oli: ”Oliko tuo se auto jolla voitit mestaruuden?” ”Kyllä ja ei” -kuului Marcuksen vastaus.

WRC-rallin tehdastallin toiminnan mittakaavaa kuvastaa hyvin se, että kauden 2000 aikana Peugeot valmisti tallin kolmelle kuljettajalle kyseisiä autoja yli 50 kpl ja esillä ollut Peugeot 206 oli yksi niistä.

Neste-Ralli – Toyotalle ja GRX Teamille menestystä suomalaisittain

Tunnelma tiimissä oli katossa jo perjantai iltana, kun GRX Teamin Jari Huttunen ja kartturinsa Antti Linnanketo nousivat WRC2 -luokan kärkeen kilpailun kolmannella erikoiskokeella. Kaksikko piti kilpailijat takanaan sunnuntaihin saakka ja voitti WRC2 -luokan kokonaiskilpailun.

Esa-Pekka Lapin viedessä Neste Rallin kokonaiskilpailun voiton Tommi Mäkisen kipparoiman Toyota Gazoo Racingin WRC -Yariksella, oli suomalainen rallimenestys lähellä täydellistä.

Neste-Ralli – Marcus Grönholmilla vauhti tallella

Ottaessani tietoisen riskin ripityksestä, en tohdi olla mainitsematta ”Bossen kartturiksi” -kilpailun toteutusta ja erityisesti Hra Grönholm Seniorin suoritusta. Marcus ajoi Harju2 erikoiskokeen Tommi Mäkisen ”luvalla” arpajaisvoittaja kyydissään Toyota Gazoo Racing -tallin autolla.

Ralliväki kohahti, kun epävirallinen ajanotto ja vannoutuneiden rallifanien käsiajanotto kertoivat Marcuksen ajaneen perjantai-illan päätteeksi Harju2 -erikoiskokeelle pohja-ajan 1.46,40 kyydissään maallikko, vaikka kilpailijoilla oli apunaan rutinoituneet kartturit.

Pätkän ”voittaneen” Thierry Neuvillen aika oli 1.46,90 eli Marcus pesi aktiivikuskit puolella sekunnilla! Omameklarin väen ällistellessä suoritusta, kiirehti Marcus kertomaan ottaneensa varaslähdön – uskokoon ken tahtoo 😊 ja mikä Marcuksen aika olisi ollut ilman vilkuttelua yleisölle?

Neste Ralli on hyvin järjestetty ja lämminhenkinen tapahtuma. Omameklarin arvonnassa Neste Rallin Guest -passit voittanut Jenna Poteri puolisoineen vieraili myös GRX Teamin tiloissa ja nautti kokemastaan, kuten nauttivat myös Omameklarin edustajat, joilla oli ilo tavata tapahtumassa myös asiakkaitaan. Kiitos kaikille mukavasta seurasta ja hyvistä keskusteluista illan aikana!

Kiitokset GRX Teamille hyvistä järjestelyistä, tavataan Jyväskylässä ensi vuonna samoissa merkeissä!

Jari Heikkinen

Toimitusjohtaja

Omameklari Oy

____________________________________________________________________________________

Autourheilua Kokemäellä – Jokkis SM liiga 2017

Seuraavaksi Omameklarin tapaa autourheilun parista Jokkiksen SM liigassa Kokemäellä 26.-27.8.2017. Tervetuloa tapaamaan meitä Kauppakujalle!

 

Neste-Ralli, Vakuutusmeklari Omameklari