Etusivu » Vakuutusmeklaripalvelut | Vakuutusten hoito ja kilpailutus

Vakuutusmeklari pk-yrityksille ja maatiloille | Vakuutusten hoito ja kilpailutus sekä neuvonta

Etsitkö vakuutusmeklaria yrityksellesi tai maatilallesi? Vakuutusmeklari hoitaa kaikki vakuutus- ja vahinkoasiasi sekä vertailee vakuutuksia puolestasi ammattitaidolla.

Tarjoamme asiantuntevaa palvelua pienille ja keskisuurille yrityksille sekä maatalousyrittäjille Voit valita palveluistamme jatkuvan vakuutusten hoitopalvelun, vakuutusten kilpailutuksen tai neuvontaa. Vakuutusten hoitopalveluun kuuluu myös apu vahinkotilanteessa. Toimintamme perustuu erittäin vahvaan yrittäjien vakuutustarpeiden ymmärtämiseen ja vakuutusratkaisujen ja vahinkojen erityisosaamiseen.

Vakuutusmeklari auttaa, sinä valitset miten.

Vakuutusmeklaripalvelut - Vakuutusten hoito

Vakuutusten hoito

Omameklari hoitaa vakuutuksesi aina kokonaisuutena. Säästät aikaa ja rahaa, koska seuraamme puolestasi vakuutustesi hinta- ja ehtomuutoksia sekä hoidamme puolestasi yhteydenpidon vakuutusyhtiöön. Vakuutusturvasi pysyy aina ajan tasalla kilpailukykyisin hinnoin.

Hoitopalvelumme sisältää myös vahinkoavun riidattomien vahinkojen hoitoon. Vahinkoapumme tekee vahinkoilmoitukset vakuutusyhtiöön puolestasi, ja varmistaa, että korvaukset ovat vakuutussopimuksen ja -ehtojen mukaiset. Teemme myös tarvittavat oikaisut ja muutoksenhaut kielteisiin korvauspäätöksiin. Tarjoamme erillisenä palveluna myös vahinkoneuvontaa.

Vakuutusmeklaripalvelut - Vakuutusten kilpailutus

Vakuutusten kilpailutus

Onko yrityksesi vakuutusten kilpailuttaminen jäänyt tekemättä sen takia, että tarjousten vertailu tuntuu hankalalta ja oma aika ei riitä siihen?

Vakuutusten sisällössä, hinnoissa ja ehdoissa voi olla merkittäviäkin eroja eri vakuutusyhtiöiden kesken.

Vakuutusasiantuntijamme kartoittaa vakuutustilanteesi, kilpailuttaa vakuutukset puolestasi, vertailee saatujen vakuutustarjousten sisältöä, ehtoja ja hintoja ja tämän jälkeen antaa sinulle ratkaisusuosituksen sinun toimintaasi parhaiten sopivasta vakuutusratkaisusta. Sinä päätät itse minkä ratkaisun valitset. Viemme muutokset voimaan, ja varmistamme, että ne menevät voimaan oikeanlaisena.

Vakuutusmeklaripalvelut- neuvontapalvelut

Neuvontapalvelut

Tarjoamme tuntiveloituksella vakuutus- ja vahinkoneuvontaa yrityksille ja yksityishenkilöille.

Anna asiantuntijamme tutkia puolestasi mieltäsi askarruttavia vakuutusasioita ja -ehtoja sekä auttaa vahinkoasioiden hoidossa.

Teemme tarvittaessa puolestasi muutoksenhaut ja oikaisuvaatimukset kielteisiin korvauspäätöksiin, mikäli korvauspäätös on tehty väärin perustein.


Mikä on vakuutusmeklari ja mitä hän tekee? Lue Suomen vakuutusmeklariliiton sivuilta lisää.
Tutustu myös blogeihimme ”Vakuutusmeklari auttaa vakuutusten hoidossa” ja ”Miksi valita vakuutusmeklari


Kiinnostuitko palvelustamme? Ota yhteyttä.

Vakuutusmeklari- vakuutusmeklaripalvelut
Kuvakollaasi-toimisto-1400-x-400-px-300-dpi-opacity_web
Slide
Omameklari Facebook
Omameklari LinkedIn